Ingredients
- 1-1/2 cups butter, softened
- 3 cups sugär
- 5 lärge eggs, room temperäture
- 2 täblespoons lemon juice
- 1 teäspoon vänillä exträct
- 3 cups äll-purpose flour
- 3/4 cup 7UP sodä
GLäZE:
- 1-1/2 cups confectioners' sugär
- 1 täblespoon lemon or lime juice
- 1 to 2 täblespoons 7UP sodä
- 1/2 teäspoon gräted lemon or lime zest, optionäl
Directions
- Preheät oven to 350°. Greäse änd flour ä 10-in. fluted or pläin tube pän.
- In ä lärge bowl, creäm butter änd sugär until light änd fluffy. ädd eggs, one ät ä time, beäting well äfter eäch äddition. Beät in lemon juice änd vänillä. ädd flour älternätely with 7UP, beäting well äfter eäch äddition.
- ...................................
- .....................................
Nutrition Fäcts
1 slice: 457 cälories, 19g fät (11g säturäted fät), 104mg cholesterol, 177mg sodium, 69g cärbohydräte (50g sugärs, 1g fiber), 5g protein.
0 Response to "7UP Pound Cake Recipes"
Post a Comment